Już 14.02.2019 (tj. czwartek) zapraszamy Państwa do naszej Restauracji na wyjątkowy wieczór walentynkowy.
Kolacja Walentynkowa 14.02.2019
- specjalnie menu Szefa Kuchni Przemka Rybaka przygotowane z okazji Walentynek - menu dostępne poniżej
- muzyka na żywo na żywo (19:30 do 21:30)
Wymagana wcześniejsza rezerwacja stolika - aby tego dokonać prosimy o kotakt z naszą recepcją:
Menu 14.02.2019
PRZYSTAWKI
- KACZKA CONFIT / ORZECH NERKOWCA / GRANAT – 24 zł
- WOŁOWINA / KURKA / POMIDOR SUSZONY / RUKOLA / PECORINO – 25 zł
- SZYNKA SZWARCWALDZKA / TWARÓG WĘDZONY / POMIDOR/PRAŻONA DYNIA / MIX TOSCANA - 24 zł
ZUPY
- PAPRYKA Z PIECA / NACHOS / GUACAMOLE / ŚMIETANA – 14 zł
- DYNIA/BATAT / IMBIR / KOLENDRA / OLEJ Z DYNI – 14 zł
DANIA GŁÓWNE
- DORSZ / BROKUŁ / PANKO / POMIDORY PELATI – 32 zł
- KURCZAK KUKURYDZIANY / GRATIN/KURKA / WARZYWA SEZONOWE – 36 zł
- ŻEBERKO / BBQ / WEDGES / KOLBA KUKURYDZY – 42 zł
- TAGLIATELLE / KREWETKI 6 SZT. / SALSA / RUKOLA / PECORINO – 24 zł
DESER
- FONDANT / CZEKOLADA / SORBET TRUSKAWKOWY – 16 zł
- BEZA / MASCARPONE / MALINA – 12 zł
- SERNIK / CYTRYNA / OPALANA BEZA/CUSTARD – 14 zł
Restauracja A'la Carte otwarta w godzinach 12:00 - 22:00